Surengė senjorų šventę

      Trečiadienio pavakarę Tirkšlių kultūros centre vyko tradicinė seniūnijos senjorų šventė, kurią organizavo Tirkšlių bendruomenė, seniūnija ir Kultūros centras. Susirinkusieji klausėsi sveikinimo žodžių, dainų, vaišinosi ir linksminosi.

      Gausiai iš visų bendruomenių susirinkusius senjorus sveikino Kultūros centro direktorius Leonardas Žalimas, linkėdamas, kad namuose visada atsirastų vietos sveikatai, meilei ir gerumui.

      Tirkšlių bendruomenės pirmininkas Vytautas Norbutas linkėjo gražių švenčių, sveikatos, geros nuotaikos ir apgailestavo, kad gyvena vien vienišos močiutės: „Gaila, kad taip susiklostė – išauginot vaikus, jie išsiblaškė po pasaulį ir likote vienos. Patirties turite daug, gyvenimas eina į priekį, o šiandien pakvietėme jus pabūti kartu, pabendrauti.“

      Tirkšlių seniūnijos seniūno pavaduotoja Asta Kesminienė taip pat linkėjo visiems gražios šventės ir dosnių bei laimingų ateinančių metų.

      Senjorams koncertavo Tirkšlių kultūros centro folkloro ansamblis „Guojee“ ir romansų ansamblis „Retro“, vadovaujami Antano Erlicko. Taip pat šventės dalyviai turėjo atlikti įvairias užduotis, sakyti linkėjimus, o vėliau – smagiai pasišokti.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode